Lördag
16 Nov 7 matcher
Söndag
17 Nov 6 matcher
Måndag
18 Nov 1 match
Idag 1 match
Onsdag
20 Nov 4 matcher
Torsdag
21 Nov 2 matcher
Fredag
22 Nov 7 matcher
Lördag
23 Nov 4 matcher
Hemma
Kalmarsund
KAL
Borta
Linköping
LIN

Målsnål sekunddramatik när Linköping segrade

9 januari 2019 21:25
SSL Herr

Det var en jämn kamp med få och sena mål. Mötet mellan i Småland mellan Kalmarsund och Linköping på onsdagen var minst sagt en rafflande tillställning, där östgötarna till slut kunde knipa bonuspoängen efter att ha avgjort i förlängningsspelet med endast en (!) sekund kvar.


Resultatet:

Kalmarsund - Linköping 1-2 e.för (0-0, 0-1, 1-0, 0-1)

Mål Kalmarsund: Kim Nilsson

Mål Linköping: Max Wahlgren, Martin Hovlund

Rubrikerna:

– Kalmar Sporthall var skådeplatsen för en minst sagt rafflande tillställning på onsdagsaftonen. Kalmarsund tog emot Linköping i en match som aldrig tog fart målmässigt - och det dröjde ända till slutsekunderna av den andra perioden innan det första måljublet kom. Max Wahlgren satte Linköping i förarsätet - ett mål som såg ut att kunna räcka till en seger för östgötarna. I den tredje periodens slutminut kom dock kvitteringen när Kalmarsunds stjärna Kim Nilsson satte 1-1.

– Mötet gick till förlängning där trenden skulle fortsätta med ett sent mål. Denna gång återstod endast en (!) sekund av femminutersperioden, när Martin Hovlund skickade bonuspoängen till Östergötland.

– Linköpingscentern Simon Palmén låg bakom bägge gästernas mål på onsdagen.

– Östgötarna är därmed åter trea i SSL med fyra respektive fem poäng bakom Falun och Storvreta. Kalmarsund återfinns strax under strecket på en niondeplats.