Lördag
16 Mar 7 matcher
Söndag
17 Mar 6 matcher
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 4 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 9 matcher
Hemma
Falun
FAL
Borta
Linköping
LIN

Tight i toppmötet - Johansson stor matchhjälte

14 november 2018 21:00
SSL Herr

Det var jämnt och lagen turades om att ta ledningen i toppmötet mellan Falun och Linköping. Hemmalagets Emil Johansson var den som öppnade målskyttet för kvällen och även den som såg till att tre poäng stannade kvar i Falun när han satte spiken i kistan.


Resultatet:

Falun - Linköping 7-6 (2-2, 2-2, 3-2)

Mål Falun: Emil Johansson 2, Adam Fernqvist, Alexander Galante Carlström, Johan Samuelsson, Omar Aldeeb, Simon Berg

Mål Linköping: Simon Palmén 3, Oskar Seth, Max Wahlgren, Oskar Hovlund,

Rubrikerna:

– Det skiljde endast en poäng mellan Falun och Linköping i kvällens drabbning. Att det var två topplag på banan märktes och de båda lagen turades om att ta ledningen i matchen. Men med drygt tre och en halv minut kvar av matchen fick Falun chansen i numerärt överläge och det var lika på tavlan. Då klev Emil Johansson fram och avgjorde för hemmalaget.

– Emil Johansson var den som öppnade målskyttet i matchen och även den som stängde matchen. Även Alexander Galante Carlström och Omar Aldeeb byggde på sina poängsviter och dessa tre herrar har inte gått poänglösa en enda match så här långt.

– Landslagsaktuella Simon Palmén noterades ikväll för tre kassar. Palmén är nu uppe i 22 poäng och är fortsatt i topp i den interna poängligan.

– Kvällens trepoängare gör att Falun går upp till en andraplats i tabellen samtidigt som östgötarna halkar ned till en sjätteplats.