Lördag
16 Mar 7 matcher
Söndag
17 Mar 6 matcher
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 4 matcher
Lördag
23 Mar 8 matcher
Söndag
24 Mar 3 matcher
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Linköping
LIN

Toppmöte väntar i IFU Arena

7 november 2018 12:00
Matchguide

Det skiljer en poäng mellan Storvreta och Linköping som båda har siktet inställt på serieledning. Matchen i matchen står mellan Albin Sjögren och Matej Jendrisak, som båda svarade för ett varsitt hattrick senast. Vem gör flest poäng ikväll?


Matchen:

Storvreta - Linköping

Onsdag 19:00 IFU Arena

Formen:

Storvreta: V, V, V, F, V

Linköping: V, V, V, F, F

Rubrikerna:

– Två lag med tre raka segrar i bagaget och två lag som vill åt serieledningen. Plus att det bara skiljer en poäng mellan lagen.

– Linköping vann senast mot Sirius och gick upp i serieledning. Matej Jendrisak svarade för säsongens första hattrick och Markus Lindström gjorde sitt första SSL-mål och följde upp med ytterligare ett. Andreas Blom i Linköpingsmålet gjorde sin SSL-debut och fick en kanonstart.

Albin Sjögren fortsätter att ösa in poäng för hemmalaget och i vinsten mot Jönköping senast svarade forwarden för tre mål och en assist och är poängbäst i Storvreta med 19 poäng på nio matcher.

– Noterbart är att både Storvreta och Linköping vann sina senaste matcher genom att göra elva mål. Räkna med ett underhållande toppmöte i IFU Arena under onsdagen.