Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Idag 4 matcher
Fredag
29 Mar 4 matcher
Lördag
30 Mar 4 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Hemma
Höllviken
HIBF
Borta
Sirius
SIR

En poäng skiljer - Sirius vill lyfta från botten

26 oktober 2018 15:00
Matchguide

Höllviken vill under lördagen skapa sig mer utrymme i tabellen till framförallt gästande Sirius. Samtidigt som Uppsalalaget kommer göra allt för att komma över det nedre strecket. Räkna med en ordentlig kamp i Halörhallen!


Matchen:

Höllviken - Sirius

Lördag 14:00 Halörhallen

Formen:

Höllviken: F, F, F, F, V

Sirius: V, F, V, F, F

Rubrikerna:

– Trots att det gått tungt för Höllviken med fyra raka förluster så har Johannes Wilhelmsson och Daniel Persson levererat poäng i samtliga matcher såhär långt. Wilhelmsson leder den interna poängligan med 14 poäng och är sjua i SSL:s poängliga. Persson har noterats för elva poäng och är på en femtondeplats i den totala poängligan.

– Sirius har plockat två vinster denna säsong, den senaste var mot Lindås efter förlängning. Även gästerna har två herrar som levererat poäng i samtliga matcher. Filip Eriksson och Jakob Drews har svarat för elva respektive tio poäng i inledningen av säsongen 2018/2019.

– Det skiljer endast en poäng mellan lagen inför lördagens drabbning. Höllviken ligger tia med sex inspelade poäng och Sirius ligger på plats 13 med fem poäng. Kan gästerna ta säsongengs andra trepoängare och på så sätt ta sig upp över strecket?