Lördag
07 Apr 3 matcher
Söndag
08 Apr 2 matcher
Måndag
09 Apr 1 match
Tisdag
10 Apr 2 matcher
Onsdag
11 Apr 2 matcher
Torsdag
12 Apr 1 match
Fredag
13 Apr 1 match
Lördag
14 Apr 1 match
Söndag
15 Apr 1 match
Lördag
21 Apr 2 matcher
Idag 5 matcher
Torsdag
20 Sep 2 matcher
Lördag
22 Sep 3 matcher
Söndag
23 Sep 9 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Storvreta
STO

Storvreta med finalvittring - gästar revanschsuget Mullsjö

14 april 2018 10:00
SSL-SLUTSPELET

Storvreta är nu bara en seger ifrån att göra Falun sällskap i SM-finalen i Globen. Uppsalalaget gästar Mullsjö i match sex - ett Mullsjö som i sin tur ska göra allt för att kvittera matchserien inför sin hemmapublik i Nyhemshallen.


Mullsjö - Storvreta

Lördag 16:10 Nyhemshallen

I vanlig ordning var det allt annat än målsnålt när Storvreta och Mullsjö drabbade samman i semifinalseriens femte fight.

Inför de 2412 åskådarna i IFU Arena var det Storvreta som skulle stå som segrare - och också få en riktigt smakstart i den första perioden. Innan matchuret hade passerat 12 minuter stod det 4-0 i hemmalagets favör innan Mullsjös Petter Van Keppel hängde in en reducering sent in i perioden.

Mullsjös sena kontaktmål gav laget rejält energi inför den andra. Efter knappt 40 sekunder hade man tryckt in både en och två ytterligare reduceringar innan Kasper Hedlund stod för det utjämnande 4-4-målet. Storvreta skulle dock skaka av sig gästernas upphämtning och återta ledningen innan den andra periodsignalen ljöd - och med mindre än fyra minuter kvar av den tredje perioden hade man åter en fyramålsledning, efter att bland annat Jimmie Pettersson noterats för ett hattrick.

9-6 skrevs slutresultatet till och Uppsalalaget har inför lördagseftermiddagens drabbning slagläge. Finalen är endast en seger bort - medan Mullsjö ska göra allt för att förlänga serien och få till en sjunde och direkt avgörande fight uppe i Uppsala ånyo.

Det har haglat in mål i semifinalserien lagen emellan, vilket således har bidragit till en hel del poängproduktion. Storvretas Albin Sjögren och Mullsjös David Gillek följer, med sina 21 poäng vardera, fortsatt varandra i poängligatoppen efter att respektive stått för två pinnar senast.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Storvreta via SSL Play.