Lördag
07 Apr 3 matcher
Söndag
08 Apr 2 matcher
Måndag
09 Apr 1 match
Tisdag
10 Apr 2 matcher
Onsdag
11 Apr 2 matcher
Torsdag
12 Apr 1 match
Fredag
13 Apr 1 match
Lördag
14 Apr 1 match
Söndag
15 Apr 1 match
Lördag
21 Apr 2 matcher
Idag 5 matcher
Torsdag
20 Sep 2 matcher
Lördag
22 Sep 3 matcher
Söndag
23 Sep 9 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Storvreta
STO

Storvreta till final efter imponerande seger

14 april 2018 18:25
ssl-slutspelet

Storvreta hade på lördagen chansen att gå fram till fyra segrar i semifinalserien mot Mullsjö och den missade inte Uppsalalaget. Seger med 8-2 innebär att Storvreta spelar final mot Falun nästa helg.


Mullsjö-Storvreta 2-8 (0-2, 1-4, 1-2)

Mål Mullsjö: Anton Vestlund, Sebastian Palmqvist

Mål Storvreta: Robin Nilsberth, Albin Sjögren 2, Jimmie Pettersson 2, Henrik Stenberg, Niklas Winroth 2

Storvreta hade 3-2 i matcher med sig till bortamatchen mot Mullsjö i match sex i semifinalserien. Seger skulle innebära att laget var klart för final och gästerna visade direkt att de var beredda att göra jobbet.

Ett tidigt mål av Robin Nilsberth och ytterligare ett av Albin Sjögren innan den första pausvilan innebar att Storvreta hade ett gyllene utgångsläge.

I andra gasade bortalaget på och målen rasade in. 11:29 in i perioden stod det 0-6 på resultattavlan till hemmapublikens stora förtret. En oerhört brant uppförsbacke för hemmalaget som dock fick till en reducering innan den andra periodpausen.

I tredje bevakade Storvreta förtjänstfullt sin ledning och inte förrän det var mindre än sex minuter kvar hittade Mullsjö rätt nästa gång. Gästerna utnyttjade sedan det faktum att Mullsjö var tvingade att satsa framåt och gick ifrån till slutresultatet 8-2.

Storvreta och Mullsjö har bjudit på innebandypropaganda i semifinalserien med otroligt fint spel och mängder med läckra mål. Den mangrant tillresta Storvretapubliken jublade åt att klubben tagit sig till SM-final där Falun väntar.