Hoppet lever för Telge efter stark seger mot Endre

Fortfarande under nedflyttningsstrecket – men tack vare en stark trepoängare borta mot Endre lever chansen att klara sig kvar i SSL för Telge.

Endre-Telge 3-4 (1-2, 1-0, 1-2)

Mål Endre: Anna Moberg 2, Anna Karlsson

Mål Telge: Caroline Rosenberg, Clara Ekenström, Terese Ahlqvist, Åsa Tjusberg

Endres plats i det kommande slutspelet är säkrad sedan en tid tillbaka. För Telges del däremot brinner det ordentligt kring nedflyttningsstrecket.

Det var också ett hungrigt lag som kom till match och gästerna tog ledningen med både ett och två mål innan Endre reducerade innan den första pausvilan.

I andra perioden stod hemmalagets Anna Karlsson för det enda målet och det var alltså 2-2 efter två perioder.

I tredje hade inte Telge något att välja på, utan det var framåt som gällde. Laget gick fram till en ny tvåmålsledning, men fick se Endre reducera med 45 sekunder kvar. Gästerna kunde dock spela av de resterande sekunderna och säkra tre sannerligen viktiga poäng. Extra viktiga eftersom båda konkurrenterna kring nedflyttningsstrecket också vann.