JIK

IKSU spelade ut - Jönköping chanslösa

3 mars 2018 17:55
SSL Dam

Hemmalaget IKSU visade ingen nåd under lördagen mot Jönköping. Hemmalaget spelade ut hela sitt register och Jönköping hängde inte med i svängarna när matchen slutade 11-1.

IKSU-Jönköping 9-1 (0-0,6-0,5-1)

Mål IKSU: Amanda Delgado Johansson 3, Johanna Hultgren 2, Sofia Joelsson 2, Alice Granstedt, Louisa Turton, Iza Rydfjäll, Julia Nordin.

Mål Jönköping: Micaela Lundmark.

Det var aldrig något snack om saken under lördagen när IKSU besegrade Jönköping med klara 11-1. Visserligen var det en jämn och tät förstaperiod som slutade 0-0, som vittnade om något annat. Men i den andra perioden satte hemmalaget högsta fart - och då hängde inte Jönköping med.

Amanda Delgado Johansson öppnade målskyttet och elva minuter senare så stod det 6-0 på resulttattavlan, och matchen var givetvis avgjord. I den tredje perioden fick Amanda Delgado Johansson också kröna kvällen med att sätta sitt tredje mål för kvällen i matchen som till slut stannade vid klara siffror. Hela 11-1 till IKSU.