END

Effektivt Mora krossade Endre

3 mars 2018 17:30
SSL Dam

Mora visade upp en imponerande effektivitet när man besegrade Endre på hemmaplan med de klara siffrorna 8-1. Hemmalaget var sprudlande i sin offensiv och gav inte gästerna skuggan av en chans.

Mora-Endre 8-1 (3-0,2-0,3-1)

Mål Mora: Therése Karlsson, Amanda Wall 3, My Kippilä 2, Anna Wijk, Malin Andréasson.

Mål Endre: Moa Svanström.

Det tog bara 36 sekunder innan Therese Karlsson hade öppnat målskyttet för hemmalaget Mora i mötet med Endre. Det var startskottet på en imponerande effektivitet från hemmalaget som varade sig genom hela matchen. Mora pumpade på och Endre hade problem att hänga med i topplagets tempo. Redan efter den första perioden hade vi 3-0 på resultattavlan. Siffror som drygades ut till 5-0 i mittperioden.

I den tredje perioden fortsatte hemmalagets offensiva lusta och bland annat bjöd Amanda Wall på tre mål under denna lördagseftermiddag där Moa Svanström blev enda målskytt för gästerna i matchen som slutade med en klar 8-1 seger för Mora.