DAL

Pixbo gjorde processen kort med Dalen

3 mars 2018 17:08
SSL Dam

Topplaget Pixbo visade vem som bestämde under lördagen när Dalen var på besök. Hemmalaget styrde spelet och kunde säkert spela hem tre poäng med segersiffrorna 5-1.

Pixbo-Dalen 5-1 (1-1,3-0,1-0)

Mål Pixbo: Amanda Wetterström, Alicia Fylke 2, Stephanie Boberg, Therese Landén.

Mål Dalen: Ellen Berglund.

Det var aldrig något snack om saken när Pixbo tog sig an Dalen under lördagseftermiddagen. Hemmalaget styrde spelet under hela matchens gång och var hela tiden det lag som kom till flest chanser. Detta till trots var det 1-1 efter första perioden.

Pixbo kom dock att få utdelning för sitt spelövertag när man i den andra perioden ryckte ifrån gästerna från Umeå när man gick från 1-1 till 4-1.

Sista perioden blev sedan mest en transportsträcka där Pixbo bevakade sin ledning och också kunde sätta 5-1 som också blev slutresultatet.