Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Telge
TSIBK
Borta
Mora
MORA

Telge slåss för sin överlevnad

23 februari 2018 15:00
Matchguide

Telge har återigen fallit in i en förlustsvit. Trots det lever fortsatt hoppet om att säkra ett nytt SSL-kontrakt till nästa säsong, men då måste poängen börja trilla in per omgående. Kan laget rubba serieledaren från Mora?


Telge - KAIS Mora

Lördag 14:00 Västergård Arena

Fem senaste Telge: F, F, F, V, V

Fem senaste KAIS Mora: V, V, V, F, V

Telge har följt upp sin tre matcher långa trend med en lika lång negativ sådan. Södertäljeklubben gjorde, i och med sin tidigare toppform, ett lite ryck från sin bottenplacering och har fortfarande chans att säkra ett nytt SSL-kontrakt. Då måste dock Nicklas Hedståls lag återigen börja få med sig poängen när vi nu är inne i slutskedet av säsongen och det endast återstår fem omgångar. Från sin plats som nästjumbo är det fem pinnar upp till "ingenmansland" och frågan är om man på lördagen kan rubba serieledaren KAIS Mora för att minska gapet ytterligare. Senast lagen möttes vann dalalaget med 8-3 hemma i Unihoc Arena.

Blickar vi norrut både tabellmässigt och geografiskt hittar vi KAIS Mora. Med fem matcher kvar av grundserien bibehåller laget sin förstaplats i tabellen och har inför helgen fortsatt ett försprång på två poäng. Flåsandes i nacken har man Pixbo och till viss del även IKSU som laget ska göra allt för att hålla bakom sig även efter lördagens drabbning i Södermanland. Mora hamnade tvåa med 58 poäng förra året - en poängtotal man är tre poäng ifrån att tangera.