Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Rönnby
RÖN

Rönnby vill skaka Täby och avancera uppåt

16 februari 2018 15:00
Matchguide

Täby hoppas kunna lägga en tyngre period bakom sig och åter hoppa på det segertåg de satt så stabilt på tidigare under säsongen. På söndagen kommer Rönnby på besök, ett självförtroendefyllt lag som kan med en seger närma sig Täby rejält.


Täby-Rönnby

Söndag 17:00 i Tibblehallen CC

Fem senaste Täby: F, V, F, F, F.

Fem senaste Rönnby: V, V, F V, F.

Tabellfyran Täby åkte på en tung förlust senast när laget föll på straffar mot Malmö, och överlag har Täby en tyngre period bakom sig. Fyra förluster på de fem senaste är inte hur vi har lärt känna laget tidigare under säsongen. Innan denna tyngre period hade faktiskt Täby hela tio raka segrar och tack vare den sviten är laget fortsatt med i toppen av tabellen, även om lagen underifrån har närmat sig märkbart.

Rönnby har de senaste två matcherna besegrat de två bottenlagen Warberg och Linköping, dessförinnan kom en förlust mot Dalen. I nämnda segermatcher stod Lisa Söderlund ut särskilt med fem gjorda mål på två matcher. Rönnby har i tabellen skaffat sig ett relativt tryggt avstånd ner till slutspelstrecket och laget kollar definitivt uppåt i en tabell där de är sex poäng bakom söndagens motståndare Täby. Det avståndet hoppas givetvis Rönnby kunna krympa i en match som är viktig i jakten på en topp fyra-plats.