Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Dalen
DAL

Linköping i stort poängbehov tar emot Dalen

16 februari 2018 15:00
Matchguide

Dalen åker till Linköping för ett möte med tabelljumbon, som har haft det kämpigt på sistone. Dalen försöker å sin sida hitta tillbaka till den form de hade innan de två senaste matchernas förluster.


Linköping-Dalen

Söndag 14:00 i Linköpings Sporthall

Fem senaste Linköping: F, F, F, F, F.

Fem senaste Dalen: F, F, V, V, V.

Elva raka förluster. Det går tungt för Linköping i SSL. Efter den mycket tunga perioden ligger östgötskorna sist i tabellen. Laget har just nu sex poäng upp till tolfteplacerade Warberg ovanför strecket och är i desperat behov av poäng. Under den här perioden av enbart förluster har Linköping även gjort ett tränarbyte där Andreas Harnesk har klivit in på bänken.

Dalen kämpar för att först och främst nå den sista slutspelsplatsen, som just nu innehas av Malmö, fyra poäng före Dalen. 3-4-förlusten senast mot Sirius sved och även i matchen dessförinnan gick det tungt (1-6 i baken). Innan dess hade dock Dalen tre raka segrar och när man nu ställs mot jumbon Linköping har Umeålaget givetvis förhoppningar om att kunna plocka poäng igen. Elsa Frisk gjorde i förlustmatchen senast två poäng, ett mål och en assist, och är med det den enda Dalenspelaren som har gjort en multipoängsmatch de senaste tre matcherna.