Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Telge
TSIBK

Reser sig Pixbo mot nykomlingen?

16 februari 2018 15:00
Matchguide

Förlust i seriefinalen och tappad förstaplats. Pixbo Wallenstam jagar revansch och ställs mot Telge, nästjumbon som har chansen att ta sig upp på säker mark.


Pixbo Wallenstam - Telge

Lördag 16:00 Wallenstamhallen

Fem senaste Pixbo: F, V, V, F, V

Fem senaste Telge: F, F, V, V, V

Genom i princip hela säsongen har Pixbo Wallenstam varit laget att slå i SSL. Ett par poängtapp senare är dock förstaplatsen förlorad, i alla fall för tillfället. Förra helgens toppmöte med KAIS Mora slutade i förlust med kännbara 2-6 - Pixbos andra raka nederlag på bortamark.

Däremellan hann dock "Rävarna" med ett par hemmavinster och formen är trots allt godkänd. Samma gäller Telge, som efter en mycket tung comebackhöst i SSL vaknade till liv i januari. Tre raka vinster lyfte nykomlingen från jumboplatsen och närmare nedflyttningsstrecket. Nu har dock Telge fallit tillbaka i gamla synder, via två raka förluster.

Den trenden siktar Södertäljelaget på att bryta den här helgen. Bortafight i Wallenstamhallen står på schemat och på andra sidan planen ställer Pixbo upp sin namnstarka trupp. Höstens möte mellan lagen bjöd på många fullträffar, där Pixbo vägde tyngst med siffrorna 11-6. Nu har Telge chans att revanschera sig för det och samtidigt lämna trettondeplatsen bakom sig.