Söndag
03 Nov 7 matcher
Måndag
04 Nov 1 match
Fredag
08 Nov 2 matcher
Lördag
09 Nov 2 matcher
Söndag
10 Nov 2 matcher
Måndag
11 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 7 matcher
Söndag
17 Nov 6 matcher
Måndag
18 Nov 1 match
Hemma
Jönköping
JIK
Borta
Linköping
LIN

Viktig bottenkamp i Jönköping

11 februari 2018 10:00
SSL Dam

Både Jönköping och Linköping kommer från varsin 7-2-förlust och är inne i en dyster form. Nu ska dock ett av lagen få bryta sin negativa förlustrad, när smålänningarna går för att nå slutspelsdrömmen medan östgötarna slåss för sin överlevnad.


Jönköping - Linköping

Söndag 13.30 Jönköpings Idrotthus

Fem senaste Jönköping: F, F, F, F, F

Fem senaste Linköping: F, F, F, F, F

I Sparbanken Wictory Center åkte Jönköping på sin femte raka förlust under fredagskvällen. Trots en relativt jämn förstaperiod där Michaela Lundmark reducerade siffrorna till 2-1 kunde Warberg slutligen dra ifrån och vinna med hela 7-2. Jönköping har i och med nederlagen fallit allt längre ner i tabellen och huserar nu endast en poäng över strecket och en bottenplats där ett formstarkt Telge nu är på jakt att ta sig upp ifrån. På söndagen ställs smålänningarna mot ett än mer sargat Linköping och frågan är om trendbrottet kommer på söndagen - eller om Jönköping ska falla än längre ner.

Jumbon Linköping åkte på sin tionde raka förlust i hemmamötet mot Rönnby senast. De inledande två perioderna i Folkungahallen var av rafflande karaktär där det stod 2-2 på matchtavlan inför den tredje - men väl i den sista akten ryckte gästerna ifrån. 2-2-läget blev så småningom 2-7 när Rönnby fick en rejäl islossning och plockade med sig samtliga tre poäng. I och med Telges pånyttvaknande ser Linköping ut att bli allt mer avsågade från resten av lagen och är nu i stort behov av att bryta den mörka trenden. Ska det ske på söndagseftermiddagen?