END

Telge orkade inte hela vägen

17 november 2017 21:25
SSL Dam

Telge stod till en början emot bra när tabelltrean Endre var på besök under fredagen. Men i sista perioden blev gästerna alldeles för svåra och gotlänningarna kunde åka hem med tre nya poäng efter att ha vunnit med 8-4.

Telge - Endre 4-8 (3-4,0-1,1-3)

Mål Telge: Cornelia Jansson, Therese Gustafsson, Åsa Tjusberg, Johanna Kauppinen

Mål Endre: Alva Olofsson 3, Anna Moberg 3, Linnéa Wallgren, Karen Farnes, Stina Ander,

Tabelltrean Endre kom ut hårt mot Telge och hade redan efter drygt sju minuter tagit ledningen med 4-0, men hemmalaget krigade hårt de sista tio minuterna och såg till att man gick till pausvila med bara ett mål mindre efter att Cornelia Jansson, Therese Gustafsson och Åsa Tjusberg nätat för hemmalaget.

Den andra perioden var desto jämnare och gotlänningarna och Anna Moberg stod för det enda målet i mittenakten. I slutperioden orkade inte hemmalaget stå emot längre och efter att både Alva Olofsson och Anna Moberg noterats för sina tredje mål i matchen fick hemmalaget se sig besegrade - igen. Gotlänningarna åker hem med tre viktiga poäng till toppstriden efter att ha vunnit med 8-4.