PIX

Pixbo fortsätter trumma på

11 november 2017 18:12
SSL Dam

Det var ett tufft motstånd som kom på besök i Umeå under lördagen. Pixbo hade bara en förlust på nio matcher, och idag kom den sjätte raka segern efter att man besegrat Dalen med 7-2.

Dalen - Pixbo 2-7 (1-3,1-2,0-2)

Mål Dalen: Jessica Lidberg, Camilla Lundin

Mål Pixbo: Alicia Fylke 2, Ida Sundberg, Isabell Krantz, Lisa Andebratt, Linda Andersson, Eliska Krupnova

Det var Pixbo för hela slanten när Dalen bjöd in till match. Gästerna tog ledningen fem minuter in i den första perioden. Därefter var det mållöst fram tills Jessica Lidberg kvitterade för hemmalaget med drygt tre och en halv minut kvar av första perioden. Men då smällde det till och gästerna hade tagit ledningen med 3-1 inom loppet av 16 sekunder.

Den andra perioden var det fortsatt Pixbodominans. Likt den första perioden var det kort mellan målen även i mittenakten. Först gjorde Alicia Fylke 4-1 efter 06:15 och drygt en och en halv minut senare utökade Linda Andersson ledningen till 5-1. Dalen fick in en reducering innan andra perioden var slut genom Camilla Lundin.

Sista perioden skrevs även den till gästerna efter att Alicia Fylke och Eliska Krupnova utökat ledningen ytterligare. Detta betyder att Pixbo tog sin sjätte raka seger och har fortfarande bara en förlust på kontot.