Falun
FAL

Storseger för Falun mot Höllviken

4 mars 2018 18:30

Falun fortsätter att imponera i SSL. Under söndagen kom tre nya poäng in på kontot när Höllviken besegrades på bortaplan med klara siffror. 3-10.

Höllviken-Falun 3-10 (0-2,2-5,1-3)

Mål Höllviken: Christoffer Andersson, Nikoluas Moberg, Pontus Karlson Martell.

Mål Falun: Omar Aldeeb, Alexander Galante Carlström 4, Johan Fahlström, Casper Backby, Alexander Hallén 2, Rasmus Enström.

Höllviken mot Falun. En tuff nöt på förhand att knäcka för hemmalaget, och visst skulle matchen också bli som befarad. Gästerna styrde händelserna på banan, och visade också en imponerande effektivitet i sitt anfallsspel.

Målkungen Alexander Galante Carlström hade bjudit på fyra gjorda mål efter två spelade perioder när Falun gått ifrån till en klar 2-7 ledning.

Hemmalaget stretade emot efter bästa förmåga, men matchens utgång var det naturligtvis inget att göra åt under de sista 20 minuterna som mest spelades av till slutsignal. En säker seger för Falun som kunde inkassera tre poäng med segersiffrorna 3-10.