Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Thorengruppen
TTG

Kan Thorengruppen störa Linköping?

16 februari 2018 15:00
Matchguide

Team Thorengruppen har som bekant haft det kämpigt under säsongen, men kanske har vi sett en ljusning de senaste matcherna. Nu är det upp till bevis när laget reser till Östergötland för möte med ett något svajigt Linköping.


Linköping-Team Thorengruppen

Söndag 17:00 i Linköpings Sporthall

Fem senaste Linköping: V, F, V, F, V.

Fem senaste Team Thorengruppen: F, F, F, V, F.

Linköping har svajat en del de senaste matcherna, blandat vinster och förluster. Nu i veckan tog laget en övertygande 6-1-vinst borta mot AIK efter att lagets poängkung Gustav Fritzell gjort ytterligare ett mål. Han ligger just nu på en femteplats i SSL:s poängliga. Innan veckans match åkte dock Linköping på en tung förlust mot Dalen, och i matchen innan dess gjorde laget elva mål på Helsingborg och vann övertygande. Mönstret är tydligt, det har varit mycket varannan match för östgötarna, som dock ofta imponerar och definitivt blir att räkna med både den närmaste tiden och i ett slutspel.

Team Thorengruppen hade långt in på säsongen svårt att plocka poäng, under en period överhuvudtaget. Men det har ljusnat något för Umeålaget. I onsdags pressade man Växjö rejält och stod för en mäktig upphämtning i den andra perioden. Dock räckte det inte hela vägen och det blev till slut förlust med 6-8. I matchen dessförinnan knep Thorengruppen en poäng mot tabellfyran Pixbo när man föll i förlängning, och det har ramlat in några vinster för jumbon. Kanske att de kan störa Linköping med sitt spel som tidigare har frustrerat östgötarna.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Linköping-Team Thorengruppen via SSL Play.