Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Höllviken
HIBF

Mullsjö mot Höllviken - Isaac Rosén mot Christoffer Andersson

26 januari 2018 15:00
Matchguide

De har mötts två gånger tidigare denna säsong och det står 1-1 i matcher. Nu är det dags för möte nummer två i Nyhemshallen när formstarka Mullsjö tar emot Höllviken. Då ställs poängkungarna Isaac Rosén och Christoffer Andersson mot varandra, vem gör flest poäng denna gång?


Mullsjö - Höllviken

Lördag 16.00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: V, V, F, V, V

Fem senaste Höllviken: F, F, F, F, V

Ett formstarkt Mullsjö plockade den fjärde segern på de fem senaste matcherna under onsdagen när de besegrade ett hemmastarkt Växjö på bortaplan. Även Mullsjö är starka på hemmaplan och har tre raka vinster i Nyhemshallen och har endast förlorat tre matcher hemma. Isaac Rosén har visat fin form den senaste tiden med fem mål och två assist på de tre senaste matcherna, tre av målen kom i vinsten mot Växjö.

Höllviken hamnade i underläge med 6-1 efter frygt halva matchen mot Jönköping under onsdagen. Skåningarna stod då för en riktig krigarinsats och var nära på att ta matchen till förlängning. Efter 60 spelade minuter stod det dock klart att Höllviken förlorat sin fjärde match i rad när smålänningarna vann med 6-5. Christoffer Andersson var den som krigade hårdast och stod för tre av Höllvikens mål och svarade även för en assist.

I det första mötet för säsongen mellan Mullsjö och Höllviken var det jämnt in i det sista innan det stod klart att Mullsjö vann med 7-5. Isaac Rosén och Christoffer Andersson svarade för ett mål vardera. I möte nummer två tog skåningarna revansch i ett riktigt målkalas. Matchen slutade 11-8 till Höllviken där både Johannes Wilhelmsson och Pontus Karlson Martell svarade för ett varsitt hattrick. Andersson noterades för två assist. Hos gästande Mullsjö var det Kim Ganevik som var hetast och svarade även han för ett hattrick, Isaac Rosén svarade för två mål och en assist. Vem gör flest poäng på lördag?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Helsingborg via SSL Play.