Lördag
07 Apr 3 matcher
Söndag
08 Apr 2 matcher
Måndag
09 Apr 1 match
Tisdag
10 Apr 2 matcher
Onsdag
11 Apr 2 matcher
Torsdag
12 Apr 1 match
Fredag
13 Apr 1 match
Lördag
14 Apr 1 match
Söndag
15 Apr 1 match
Lördag
21 Apr 2 matcher
Onsdag
19 Sep 5 matcher
Torsdag
20 Sep 2 matcher
Lördag
22 Sep 3 matcher
Söndag
23 Sep 9 matcher
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Höllviken
HÖL

Mullsjö vann svängig match mot Höllviken

27 januari 2018 18:45
SSL Herr

De turades länge om att ta ledningen i matchen, men med bara 17 sekunder kvar klev Isaac Rosén fram som stor matchvinnare för hemmalaget. Matchen i matchen mellan just Isaac Rosén och Christoffer Andersson slutade lika då båda svarade för ett mål vardera.


Mullsjö - Höllviken 4-3 (0-0,2-2,2-1)

Mål Mullsjö: Kasper Hedlund, Rikard Eriksson, David Gillek, Isaac Rosén

Mål Höllviken: Daniel Persson, Christoffer Andersson, Pontus Karlson Martell

Isaac Rosén och Christoffer Andersson ställdes mot varandra för tredje gången denna säsong, och matchen i matchen slutade 1-1 där Rosén och Andersson svarade för ett mål vardera.

Det började dock trevande med en mållös period. Därefter följdes lagen åt i mittenakten och lagen turades om att ta ledningen. Kasper Hedlund gav hemmalaget ledningen men bara sex minuter senare reducerade gästerna genom Daniel Persson. Det var två taggade lag som möttes i Nyhemshallen och när Erik Olofsson åkte ut två minuter för hårt spel såg Christoffer Andersson till att gästerna tog ledningen för första gången i matchen. Innan den andra perioden var över hade hemmalaget kvitterat.

Hemmalaget dominerade den sista perioden skottmässigt men på de få skott på mål som Höllviken hade kunde Pontus Karlson Martell ge gästerna ledningen - igen. Den glädjen blev dock inte långvarig för inte ens minuten senare var det kvitterat igen, denna gång genom David Gillek. Matchen såg länge ut att gå mot en förlänging men när bara 17 sekunder återstod av matchen klev Isaac Rosén stor matchvinnare genom att göra 4-3 till hemmalaget. Det innebär att Höllviken nu har fem raka förluster på kontot och Mullsjö utökar poängutrymmet ned till Helsingborg på sjundeplatsen i tabellen då skåningarna tog en poäng mot Pixbo under lördagen.