Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher
Hemma
Falun
FAL
Borta
AIK
AIK

Skytteligakampen - Galante Carlström vs Stefansson

24 januari 2018 11:30
Matchguide

Det skiljer två mål mellan Alexander Galante Carlström och Andreas Stefansson i SSL:s skytteliga, där den förstnämnde har gjort 31 mål och Stefansson 29 mål. Under onsdagen ställs de målglada herrarna mot varandra när AIK åker till Dalarna för att försöka ta revansch på Falun.


Falun - AIK

Onsdag 18.30 JALAS Arena

Fem senaste Falun: V, V, V, F, V

Fem senaste AIK: F, V, F, F, F

Dalalaget fortsätter att dominera i SSL och har fortfarande inte förlorat på hemmaplan denna säsong. Med endast tre förluster på kontot är man serieledare, men Storvreta jagar med bara två poäng färre. Glädjande var det för Falun när de vann mot Örebro under lördagen. Alexander Galante Carlström var nämligen tillbaka och det med besked, han svarade nämligen för ett hattrick efter att ha varit borta i fyra raka matcher. Nu har man siktet inställt på att ta sin tolfte raka hemmaseger när AIK kommer på besök.

Stockholmarna har det tufft och har på de sju senaste matcherna endast en vinst på kontot. De åkte dessutom på en ordentlig kalldusch senast mot Storvreta som vann med hela 15-5. Med sju vinster på 23 matcher ligger gästerna just nu på säker mark, med två poäng ner till Örebro som ligger under det nedre strecket. Andreas Stefansson, trea i skytteligan med 29 mål, har på de sex senaste matcherna svarat för åtta mål och fem assist. Någon som Falun behöver se upp med, samtidigt som gästerna ska försöka få stopp på Galante Carlström som leder skytteligan med 31 mål.

Falun och AIK har mötts två gånger tidigare denna säsong. Båda drabbningarna har Dalalaget gått segrande ur, först vann man med 7-3 på bortaplan den 15 oktober. När AIK sedan fick chansen att ta revansch den 28 december i JALAS Arena så var det hemmalaget som vann igen, denna gång med 7-5. Sett till de tidigare mötena ser det ut som Falun kommer göra sju mål ikväll, men hur många gör AIK är den stora frågan?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-AIK via SSL Play.