AIK
AIK

Falun gjorde vad som krävdes mot AIK

24 januari 2018 21:00

Falun klev in i matchen mot AIK som skyhöga favoriter. Man gjorde ingen besviken när man inkasserade tre nya poäng, även om AIK stretade emot tappert i matchen som slutade 6-3.

Falun - AIK 6-3 (1-1, 2-1, 3-1)

Mål Falun: Malte Lundmark, Emil Johansson, Alexander Galante Carlström 2, Jonas Adriansson, Rasmus Enström.

Mål AIK: Linus Hellqvist, Erik Andersson, Andreas Stefansson.

Trots att Falun var skyhöga favoriter i matchen mot AIK så var det en jämn drabbning vi fick se till en början, då det dröjde tolv minuter innan hemmalaget hittade rätt genom talangen Malte Lundmark.

AIK stretade dock emot bra, och såg ut att ha fått ordning på defensiven jämfört med senaste matchen då det var öppna spjäll bakåt mot Storvreta.

Gästerna från Solna hade bra chans på poäng då ställningen var 3-2 inför den sista perioden, men tre mål inom loppet av åtta minuter i början av den tredje perioden grusade gästernas planer som sedan snyggade till siffrorna genom lagets skyttekung Andreas Stefansson fram till 6-3.