FAL

Örebro chanslösa mot Falun

20 januari 2018 15:15
SSL Herr

Örebro kunde inte sätta emot något när serieledande Falun var på besök under lördagseftermiddagen. Redan efter den första perioden var matchen över efter att Falun gått ifrån till en femmålsledning.

Örebro - Falun 3-10 (0-5, 3-3, 0-2)

Mål Örebro: Joel Kanebjörk, Markus Lindgjerdet, Simon Jirebeck.

Mål Falun: Alexander Galante Carlström 3, Simon Cederström 2, Alexander Hallén, Johan Fahlström, Malte Lundmark 2, Rasmus Enström.

Falun kom ut till spel heltaggat i bortamötet med Örebro, och det syntes att det var två lag som kämpar i skilda delar av tabellen. Örebro hängde inte med i svängarna när gästerna satte fart och efter den första perioden lyste resultattavlan klara 0-5 efter bland annat tre mål av Alexander Galante Carlström.

Matchen var redan då över även om Örebro stretade på bra i mittenakten som slutade oavgjort efter tre gjorda mål vardera.

Men med en klar 3-8 ledning inför de sista 20 minuterna blev det mest en transportsträcka mot slutsignal, där Falun ändå bjöd på två mål till och därmed kunde åka hem med en tvåsiffrig seger via klara 3-10.