Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Hemma
Sirius
SIR
Borta
Thorengruppen
TTG

Thorengruppen söker revansch i Uppsala

18 januari 2018 11:30
Matchguide

Ena laget jagar slutspelsplats och det andra kämpar för sin överlevnad. Det är en viktig match för bägge manskap när IFU Arena öppnar portarna för mötet mellan Sirius och Team Thorengruppen.


Torsdag 19:00 IFU Arena

Fem senaste Sirius: V, F, V, V, F

Fem senaste Team Thorengruppen: V, F, F, F, V

Från Idrotthuset i Örebro tog Sirius under lördagen med sig samtliga tre pinnar. 4-1-ledningen inför den tredje perioden höll dock Uppsalalaget på att tappa, då närkinigarna reducerade både en och två gånger. Efter 60 spelade minuter stod dock Sirius som segrare och tog ytterligare ett kliv mot den eftertraktade topp åtta-placeringen och en plats till kommande slutspel. Inför torsdagens drabbning med tabelljumbon Team Thorengruppen belägrar laget elfteplatsen i tabellen och måste, samtidigt som man siktar mot högre höjder, också se till att inte avståndet ner till kvalplatserna krymper. I nuläget har man sju poäng ner till nästjumbon AIK - som har en match mindre spelad.

Team Thorengruppen kunde återigen titulera sig som ett vinnande lag när man gästades av AIK under tisdagen. I en mycket jämn tillställning hemma i Umeå Energi Arena kunde sex olika hemmaskyttar dela på målmakandet i en match som slutade 6-5 i Umeålagets favör. Samtidigt som Sirius jagar slutspelsplats kämpar Thorengruppen för sin överlevnad i svensk innebandys finrum. Segern senast innebar livsviktiga poäng i bottenstriden, då man inför torsdagen har sex poäng upp till säker mark med en match mer spelad. Umeålaget har ännu inte vunnit två matcher i följd den här säsongen - ska den trenden brytas på torsdagskvällen?

Sirius har gått segrande med 8-2 respektive 5-2 i de tidigare mötena med Team Thorengruppen den här säsongen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Sirius-Team Thorengruppen via SSL Play.