Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Dalen
DAL
Borta
AIK
AIK

Levererar Dalens hemmaborg på nytt?

30 november 2017 11:30
Matchguide

AIK:s form dippar återigen - tabelltolvan reser nu norrut med tre raka förluster. Den siffran hoppas Dalen öka till fyra när Umeålaget går för ännu en hemmaseger.


Dalen - AIK

Torsdag 18:30 Umeå Energi Arena

Fem senaste Dalen: F, V, F, V, V

Fem senaste AIK: F, F, F, V, V

Streckstriderna är redan nu högintressanta i SSL-tabellen. Dels runt slutspelskampen, men kanske ännu mer runt det nedflyttningsplatserna. Två lag som är involverade i just dessa strider är Dalen och AIK - som ikväll möts i norr.

Gästerna från huvudstaden kommer till spel som tabelltolva, en poäng ovanför nästjumbon Sirius. Avståndet ner till strecket kan utökas ikväll, men då krävs ett trendbrott för AIK som kämpat med formen hela hösten. "Gnaget" har efter sina två raka vinster gått på trippla nederlag och är inne i en ny svacka.

Dalen däremot varierar i sina resultat, men är det något som är säkert är det att laget levererar på hemmamark. I Umeå Energi Arena har det blivit fyra vinster på sex försök den här SSL-hösten. Med en Ketil Kronberg i fint slag, lagkaptenen har poäng i sju raka matcher, jagar Dalen ny vinst på torsdagskvällen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Dalen-AIK via SSL Play.