26 november 2017 18:15
SSL Herr

Storvreta är tillbaka som vinnare - Valdemar Ahlroth och Robin Nilsberth stod för varsitt hattrick när Höllviken kördes över.

Storvreta - Höllviken 9-3 (2-0, 4-0, 3-3)

Mål Storvreta: Valdemar Ahlroth 3, Robin Nilsberth 3, Filip Stenmark, Victor Andersson, Nicklas Paulsson

Mål Höllviken: Christoffer Andersson, Pontus Karlson, Johannes Wilhelmsson

Det var med besked som Storvreta tog revansch för förlusten tidigare i veckan. För efter 4-5 mot Helsingborg klev Uppsalalaget ut i hemmaborgen och spelade ut sitt fulla offensiva register. Det dröjde visserligen 14 minuter, men när Nicklas Paulsson fick hål på gästande Höllviken var det början på en överkörning.

Filip Stenmark ökade på Storvretaledningen innan den första perioden var över och i andra rann siffrorna iväg. Valdemar Ahlroth, Robin Nilsberth, Victor Andersson och Ahlroth igen såg till att punktera matchen. Sexmålsövertaget skulle också växa ytterligare i tredje.

För sedan Ahlroth först fullbordat sitt hattrick fyllde även Nilsberth på med sitt andra och tredje mål för dagen. Höllviken slog i slutminuterna in tre tröstbollar i nät, bland annat förlängde Pontus Karlson sin målsvit. Men det hjälpte föga i sammanhanget. Storvreta vann med hela 9-3 och har nu sex vinster på sina sju senaste matcher.