Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Sirius
SIR

Mullsjö vill haka på toppduon

15 november 2017 11:30
Matchguide

Det är toppen mot botten under onsdagen i Nyhemshallen i Mullsjö. Hemmalaget tar sig an bottenkrigande Sirius, och har siktet inställt på att haka på i den absoluta toppstriden.


Mullsjö - Sirius

Onsdag 19:00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: V, V, V, V, F

Fem senaste Sirius: F, V, F, F, F

Det är botten mot toppen som drabbar samman under onsdagskvällen när Mullsjö och Sirius ställer upp i Nyhemshallen. Mullsjö ligger på tredje plats i tabellen och kommer till spel med en läcker formkurva som pekar rakt uppåt.

Fyra raka segrar står man på i nuläget och när SSL drog igång igen efter uppehållet så gjorde Mullsjö det på bästa vis när Thorengruppen besegrades med klara siffror. Den segen gjorde också att Mullsjö på allvar kan blanda sig in i toppstriden med tätduon Falun och Storvreta som just nu är fyra respektive tre poäng före i tabellen.

För Sirius del så är det tyngre för tillfället. Återstarten av SSL blev inte vad Uppsala-laget hoppats på när man fick se sig till viss del pulveriserat av gästande Linköping som vann med hela 11-4. Det var Sirius fjärde förlust på de fem senaste matcherna och under dessa fem matcher är endast två poäng inkasserade.

Det gör att Sirius slåss i bottenregionerna av tabellen, och det vill till att man får stopp på blödningen bakåt, och börjar leverera framåt för att man ska kunna ta några steg upp i den annars sä täta SSL-tabellen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Sirius via SSL Play.