SIR

Mullsjö tog femte raka

15 november 2017 21:14
SSL Herr

Mullsjö kunde efter kvällens möte mot Sirius ta tre tämligen enkla poäng och är fortsatt med i toppen av tabellen. Matchen slutade 8-2 till hemmalaget som därmed tog sin femte raka seger.

Mullsjö-Sirius 8-2 (2-0,3-0,3-2)

Mål Mullsjö: Sebastian Palmqvist 2, Johan Nygårdh, Henrik Olofsson, Kasper Hedlund, Gustav Svensson, Kim Ganevik, Tobias Utterberg

Mål Sirius: Joakim Olsson, Johan Eriksson

Tabelltrean Mullsjö gick ut hårt mot Sirius som inför kvällen låg på en trettonde plats i tabellen. Det visade sig snabbt varför det skiljde elva poäng mellan de båda lagen. Efter två spelade perioder stod det nämligen 5-0 till hemmalaget, där Sebastian Palmqvist svarade för två av målen.

Joakim Olsson kunde sedan sätta gästernas första mål för kvällen i den sista perioden. Men hemmalaget fortsatte sitt dominerande spel och uppförsbacken blev alldeles för stor för Sirius. Mullsjö vann den sista perioden med 3-2 och kunde därmed tämligen enkelt vinna matchen med 8-2.

Noterbart är att hemmalagets David Gillek noterades för fyra assist ikväll.