Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher

Jönköping värvar målvakt från division 2

30 juli 2018 10:05
SSL Herr Silly

28-åriga målvakten Johannes Hjertén från Tranemo IBK kommer denna säsong att bilda målvaktspar ihop med Gustav Jansson. Hjertén som varit Tranemo trogen under flera år får nu chansen att testa på SSL-spel för första gången i karriären.


Johannes Hjertén har fostrats i Tranemo IBK där han representerat A-laget sedan 2006. 28-åringen har under många år ansetts vara en av de allra bästa målvakterna i division 1 och nu senast i division 2 där Tranemo kvalade för avancemang. Nu väntar nya utmaningar för målvakten som ser fram emot SSL-spel och har bra koll på sin nya klubbadress.

– Jag har haft många fina år i Tranemo och kommer alltid vara väldigt tacksam för de åren där jag trivts jättebra, men när chansen dök upp att få testa på spel i världens bästa liga så ville jag hoppa på den utmaningen. Extra kul med spel i just JIK som är en klubb jag har bra koll på sedan innan, jag följde dem en hel del förra säsongen och det är verkligen ett ungt lag med extremt stor potential. Jag har tränat med dem ett tag redan och det är en riktigt bra grupp med väldigt hög ambitionsnivå så det ska bli otroligt skoj att hoppa på det här tåget, säger målvakten till klubbens hemsida.

Alexander Tavs från sportgruppen ser fram emot att få se sitt senaste nyförvärv i SSL kommande säsong.

– Väldigt glädjande att Johannes ville hoppa på det här och komma till JIK. Han tränade med oss under hela juni månad och gjorde ett väldigt gott intryck. En målvakt med väldigt vasst närspel och snabb i sidledsförflyttningarna som dessutom snabbt kom in i gruppen så det ska bli väldigt spännande att få se honom i SSL.