Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher
Hemma
Linköping
LIBK
Borta
Kalmarsund
KAL

Kan Kalmarsund få stopp på det östgötska segertåget?

3 oktober 2018 12:00
Matchguide

Linköping har spelat upp sig till en tredjeplats i tabellen och tar nu emot nykomlingen Kalmarsund under onsdagen. Gästerna, med Kim Nilsson i spetsen, vill nu få stopp på östgötarnas segersvit.


Matchen:

Linköping - Kalmarsund

Onsdag 19:00 Linköpings Sporthall

Formen:

Linköping: V, V, V, F

Kalmarsund: V, F, V, F

Rubrikerna:

– Efter chocköppningen i premiären med en storförlust mot Växjö har Linköping repat sig och kommer med tre raka vinster i bagaget. Detta innebär att östgötarna just nu ligger trea i tabellen med samma poäng som tvåan Växjö.

– Kalmarsund har på de fyra första matcherna gett blandat resultat med två vinster och två förluster. Under söndagen besegrade nykomlingarna Jönköping med 8-5.

– En som Linköping får hålla lite extra koll på hos motståndarna är Kim Nilsson, han har nämligen svarat för tio poäng på fyra matcher - i form av sex mål och fyra assist. Tre av målen kom mot Jönköping senast och forwarden är nu uppe på en andraplats i SSL:s totala poängliga. Notera även att på topp tio i poängligan finns ytterligare två spelare från Kalmarsund med, Tim Nyander och Marcus Johansson har noterats för åtta respektive sju poäng.

– Linköpings poängvassaste spelare är Martin Karlsson, i 5-3-segern mot Höllviken senast svarade forwarden för två mål och har nu svarat för sex mål och två assist. Kan Kalmarsund få stopp på 29-åringen?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Linköping-Kalmarsund via SSL Play.