Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher

Claesson förlänger med JIK: "Nyfiken och väldigt taggad"

3 maj 2018 12:40
SSL Dam Silly

Tillsammans med Jönköping var Sofie Claesson tillbaka i SSL den gångna säsongen. Forwarden noterade personligt poängrekord och har nu valt att förlänga med klubben.


Med 15 poäng på 25 spelade matcher slog Sofie Claesson till med sin bästa notering i SSL genom karriären. Återkomsten i högstaligan blev lyckad både för forwarden och hennes Jönköping, som höll sig kvar tack vare en fin höst.

Smålänningarna får även behålla sitt 23-åriga rivjärn. Det står klart sedan Claesson kritat på en tvåårig förlängning, som håller henne kvar i JIK fram till 2020. Sportgruppen lyfter framförallt fram Sofie Claessons fysik, inställning och fruktade dragskott som viktiga egenskaper.

– Det känns skitkul! Vi är ett härligt gäng som jag är glad för att få vara en del av. Jag är nyfiken och väldigt taggad på vad de här två åren har att erbjuda, säger Sofie Claesson till JIK:s hemsida och fortsätter;

– Jag kommer att slita hårt för att kunna tillföra och bidra med så mycket som möjligt. Det är roligt att få fortsatt förtroende av JIK.