Fredag
15 Feb 6 matcher
Lördag
16 Feb 3 matcher
Söndag
17 Feb 10 matcher
Idag 1 match
Onsdag
20 Feb 4 matcher
Torsdag
21 Feb 1 match
Fredag
22 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 5 matcher
Söndag
24 Feb 9 matcher

Tjeckisk stortalang till Linköping: "Varit vårt förstaval"

9 juli 2018 19:00
SSL Herr Silly

Linköping har hittat sin ersättare till Eric Björk. Östgötarna har landat en av de mest jagade backarna - en tjeckisk 20-åring som redan hunnit visa upp sig i SSL.


Ondrej Nemecek är klar för Linköping. Den omtalade tjeckiska backen gjorde den gångna våren en kortare vända hos Pixbo Wallenstam, där det blev fem matcher och ett mål. Nu blir det mer spel i SSL framöver för Nemecek.

20-åringen har skrivit på för Linköping, som varit ute efter att täppa till luckan som bland annat Eric Björks flytt till Falun lämnat efter sig på backsidan. Värvningen av Ondrej Nemecek är ett styrkebesked av östgötarna, som landar en hett eftertraktad talang. Trots sin unga ålder har backen redan hunnit upp i 33 A-landskamper.

– Jag är riktigt nöjd och glad att allt nu är klart och jag ska spela i Sverige och Linköping kommande säsonger, säger Ondrej Nemecek till Linköpings hemsida.

Från ledarhåll fyller tränaren Johan Astbrant i;

– Vi har letat en längre tid efter att förstärka på backsidan och Ondrej har varit vårt förstaval. Så självklart är vi väldigt nöjda.