Fredag
15 Feb 6 matcher
Lördag
16 Feb 3 matcher
Söndag
17 Feb 10 matcher
Idag 1 match
Onsdag
20 Feb 4 matcher
Torsdag
21 Feb 1 match
Fredag
22 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 5 matcher
Söndag
24 Feb 9 matcher

Endre bryter med huvudtränaren Alexander Brinkmann

3 december 2018 21:55
SSL Dam

Under måndagskvällen meddelade Endre på sin hemsida att det bryter kontraktet med huvudtränaren Alexander Brinkmann. Ny huvudtränare blir Tom Iversjö.


Jonas Åström i Endres sportkommitté kommenterar beslutet att bryta med Brinkmann såhär;

– Grunden till detta beslut handlar främst om behovet av att bryta ett mönster för att stå rustade på bästa sätt inför den andra halvan av säsongen. Laget har inte haft den utveckling som vi förväntat oss och vi behöver därmed en förändring. Endre IF vill tacka Alexander Brinkmann för hans insatts som huvudtränare under de tre senaste säsongerna.

Tom Iversjö är ett välkänt ansikte i Endre. Säsongen 2012/2013 flyttade han till Gotland och tog över Endre IF tillsammans med nuvarande assisterande tränaren Joakim Sjöstrand. Säsongen 2013/2014 utsågs Iversjö till årets tränare och hans sista säsong i klubben, 2014/2015, ledde han Endre IF i en jämn kvartsfinalserie mot IKSU. Säsongen 2015/2016 tog Iversjö över Visby IBK i Allsvenskan där han tränade laget fram till 2016/2017. Nu är alltså Iversjö tillbaka i Endre IF.

– Från att frågan kom så har det gått ganska snabbt och även om intresset direkt var stort så var det viktigt för mig att både min familj och arbetsgivare SweProd såg att detta var möjligt. Jag kommer försöka tillföra energi, tydlighet, kravställande och en massa glädje till världens roligaste sport. Då jag aldrig varit i sitsen att komma in under pågående säsong så är jag extra ödmjuk inför uppgiften och ser väldigt mycket framemot första mötet med trupp och ledarstab. Målet för min del är att snarast implementera de delar jag tycker är nycklar framåt men även börja samarbeta med både ledarstab och spelare, säger Iversjö till Endres hemsida.