Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
Höllviken
HIBF

Höllviken vill fortsätta hålla Örebro bakom sig

9 mars 2018 15:00
Matchguide

Nedflyttningsklara Team Thorengruppen ska försöka avsluta SSL-säsongen med en seger, då ställs Umeålaget mot ett Höllviken som gått något knackigt på senaste tiden. Men gästerna kommer med två raka bortavinster och går nu för en tredje.


Team Thorengruppen - Höllviken

Lördag 17.40 Umeå Energi Arena

Fem senaste Team Thorengruppen: F, F, F, F, F

Fem senaste Höllviken: F, V, F, V, F

Hemmalaget har haft det tufft denna säsong och är redan nedflyttningsklara. Team Thorengrupen har vunnit fyra matcher på hemmaplan denna säsong, den senaste kom för nio omgångar sedan mot AIK. Kan Team Thorengruppen avsluta SSL med en seger? Några som visat framfötterna den senaste tiden är Jonas Landström som på de fem senaste matcherna svarat för tre mål och fem assist.

Höllviken hamnar som bäst elva och ska nu försöka försvara den platsen från Örebro som endast är två poäng bakom. Gästerna har haft det tufft på hemmaplan men kommer däremot till Umeå med två raka bortavinster. Senast mot AIK och även Örebro. Noterbart är att Johannes Wilhelmsson endast missat att ta poäng i tre matcher denna säsong.

När Team Thorengruppen gästade Höllviken tidigare under säsongen vann Höllviken med klara siffror, matchen slutade 10-4. Höllvikens Christoffer Andersson svarade för tre mål och en assist i det mötet. Vem nätar flest gånger under lördagen, Jonas Landström eller Christoffer Andersson?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Team Thorengruppen-Höllviken via SSL Play.