Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Fångat på pressträffen - sagt inför herrfinalen

20 april 2018 15:30
SSL-slutspelet

Med en dag kvar till avgörandets stund klev finallagen upp till pressträff. Tränare och frontfigurer i både Storvreta och Falun tog plats framför kamerorna för att säga sitt - SSL.se sammanställer allt här.


– Jag vet inte, måste varit de som satt fel odds, kommenterade Storvretas Stefan Forsman om att Falun tippas som vinnare.

– Det hade jag väl inte räknat med. Jag blev nominerad redan förra året, bara det kändes som en sjuk grej. Jag har stor respekt för så många spelare i serien. Att bli utnämnd till det känns otroligt bra, sade Tobias Gustafsson som tidigare i veckan prisades som Årets spelare.

– “Tobbe” har hos oss varit fantastiskt bra, blivit Årets spelare. Albin vann poängligan och har också haft en säsong där han varit bra över tid. Vi har många spelare som varit bra över en lång tid, berömde tränaren Forsman.

– Vi gillar det här, Storvreta också tror jag. Så det är inga konstigheter. Vi tycker om när det är många situationer där det händer mycket på planen. Jag tror att vi går plus där, menade Faluntränaren Thomas Brottman.

– Det är ingen vanlig match, det är en SM-final. Men vi ska upp med vårt vanliga spel, förklarade Faluns bjässe Thomas Holmgren.

– Jag ser alltid fram emot det här. Jag ska avgöra, så tänker jag inför varje final. Publiken gör det extra roligt att kliva fram, var superstjärnan Alexander Galante Carlströms ord om morgondagen.

– Det är de två bästa lagen. Kollar man tillbaka är det de två som vunnit de senaste åtta åren. Som sagt är det giganternas kamp som folk kallar det, jag är beredd att hålla med, hävdade poängkungen Albin Sjögren på frågan om hans Storvreta mot Falun i final.

– Jag håller också med. Den är uppsnackad och det kommer att bli en riktigt bra match, fyllde Galante Carlström i.