Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher

Laura Manninen fortsätter i Pixbo Wallenstam

17 maj 2017 11:36
SSL Dam

Laura Manninen väljer att förlänga med Pixbo Wallenstam IBK med ytterligare 2 år. Laura kom till klubben för 3 år sedan och har sedan dess blivit en tongivande spelare i både Pixbo och det finska landslaget.


Pixbo Wallenstams nya huvudtränare Per Tjusberg är väldigt nöjd med sin backbesättning och att Laura fortsätter i Pixbo Wallenstam.

– I mina ögon har vi seriens bästa backbesättning och Laura är en viktig pusselbit i den uppställningen. Med hennes fart, intensitet och finsk sisu är hon en spelare du hatar att möta men älskar att ha i det egna laget. Det känns väldigt bra att Laura förlänger kommande säsonger!

Laura Manninen trivs väldigt bra i Göteborg och klubben och säger själv såhär om förlängningen av kontraktet;

  • Jag skriver på för att jag vill fortsätta jobba hårt med det här laget. Jag mår och trivs bra i Göteborg och Pixbo Wallenstam. Vi var ju nära i år igen att göra det som ingen trodde och det gör mig extra taggad att fortsätta i Pixbo. Vi är alla målinriktade och framför allt så är vi ett gäng som har väldigt roligt tillsammans. Oavsett vilken roll man har i laget så peppar vi varandra sjukt mycket och det ger så mycket energi på plan!

Laura ser fram mot två nya säsongen i klubben och har höga förväntningar.

  • Vi ska fortsätta göra det vi har gjort bra hittills men ha mer fokus på individuell träning och utveckling. Jag har höga förväntningar så klart eftersom jag vet vad vi kan och hur mycket potential vi har att gå hela vägen med det här laget.