Tisdag
09 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 2 matcher
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 2 matcher
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
Mullsjö
MUL

Mullsjö fick kämpa för tre poäng mot Thorengruppen

25 februari 2018 18:00
SSL Herr

Team Thorengruppen hade inför dagens möte tio poäng att hämta in på fyra matcher, och det såg ljust ut då hemmalaget ledde med 5-3 inför den sista perioden. Mullsjö gasade på för fullt och släckte hemmalagets hopp genom att vända matchen och vinna med 7-5.


Team Thorengruppen - Mullsjö 5-7 (2-1,3-2,0-4)

Mål Team Thorengruppen: Simon Sundström 2, Tobias Bergfors, Mattias Hedlund, Jonas Landström

Mål Mullsjö: David Gillek 2, Kim Ganevik 2, Gustav Svensson, Rikard Eriksson, Sebastian Palmqvist

Hemmalaget hade inför dagens batalj mot Mullsjö kniven mot strupen och för att försöka säkra SSL-kontraktet till nästa säsong var en seger ett måste. Det var dock Mullsjö som tog ledningen genom Kim Ganevik, men hemmalaget krigade och hade inför den andra perioden tagit ledningen med 2-1 genom Simon Sundström och Tobias Bergfors.

Team Thorengruppen öppnade starkt även i mittenakten och hade helt plötsligt tagit ledningen med 4-1. Då vaknade gästerna och gjorde två snabba mål på mindre än en minut. Simon Sundström gjorde sitt andra för eftermiddagen och såg till att hemmalaget hade en fortsatt ledning inför den sista perioden.

Den sista perioden tog sig Mullsjö i kragen och dominerade. Detta resulterade i fyra mål, två av dem stod David Gillek för, dessutom gjorde Kim Ganevik sitt andra för dagen. Poängen satt hårt inne för gästerna som till slut vann med 7-5, och Team Thorengruppens hopp att ta sig över det nedre strecket släcktes av Mullsjö under söndagen.