STO

Storseger när Mullsjö utjämnade semifinalen

7 april 2021 20:40
SSL Herr

Mullsjö vann med hela 7-2 på hemmaplan mot Storvreta och utjämnade därmed semifinalserien till 1-1 i matcher. Hemmalagets Kim Ganevik blev tvåmålsskytt för tredje (!) matchen i följd.

Se highlights från alla matcher på SSL Play!

Mullsjö AIS - Storvreta IBK 7-2 (3-1, 1-1, 3-0)

Mål Mullsjö: Kim Ganevik 2, Wille Knuthas, Anton Hedin, Robin Westergren, Pelle Tarenius, Simon Karlsson

Mål Storvreta: Victor Andersson, Robin Nilsberth

Rubrikerna

– Mulljö vann den andra semifinalmatchen mot Storvreta och därmed är matchserien utjämnad till 1-1 i matcher.

– Mullsjö fick en bra start på matchen och hade 3-1 efter den första perioden. Robin Nilsberth 2-3-reducerade för Storvreta i den andra perioden, men det blev gästernas sista mål. Robin Westergren skickade in 4-2 för Mullsjö innan den andra perioden var över, och sedan drog västgötarna ifrån i den tredje perioden.

– Anton Hedin, sudden-hjälten mot Dalen som sköt Mullsjö vidare till semifinal, var poängbäst i hemmalaget med ett mål och två assist.

– Kim Ganevik sköt två mål för Mullsjö och blev tvåmålsskytt för tredje (!) matchen i rad (och för fjärde gången på de fem senaste matcherna).

– Inför den här matchen så hade Storvreta fyra raka segrar i slutspelet. Uppsala-laget hade dessutom tre raka matcher där man gjort tvåsiffrigt med mål, men nu fick man alltså bara in två bollar.