Lördag
23 Mar 9 matcher
Söndag
24 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 2 matcher
Torsdag
28 Mar 4 matcher
Idag 4 matcher
Lördag
30 Mar 3 matcher
Söndag
31 Mar 4 matcher
Måndag
01 Apr 2 matcher
Tisdag
02 Apr 3 matcher
Onsdag
03 Apr 2 matcher

Andebratts beslut - förlänger med Pixbo

20 augusti 2018 16:25
SSL Dam Silly

Lisa Andebratt fortsätter sin innebandykarriär med Pixbo Wallenstam. Den poängstarka centern har skrivit på ett nytt kontrakt, med målet fäst på SM-titeln.


– Jag känner att jag har mer att ge och jag vill bli en ännu bättre spelare. I Pixbo Wallenstam finns bra förutsättningar för att utvecklas och vi har ett lag som sliter hårt för varandra, berättar Lisa Andebratt om sitt beslut i en intervju med Pixbos hemsida.

– Att förlänga mitt kontrakt var inget svårt beslut att ta. Jag trivs väldigt bra i Göteborg och i klubben, dessutom har jag fått jobb efter avslutade studier vilket också varit avgörande.

26-årige Andebratt, som satt på ett utgående avtal, kommer från en fantastisk säsong sett till det personliga planet. Centern levererade hela 14 mål och 33 assist i grundserien, siffror som krossade hennes tidigare SSL-rekord.

I SSL-slutspelet blev det ytterligare fem pinnar från Lisa Andebratts klubblad innan Pixbo slogs ut i semifinal. Det var andra säsongen i följd som rävarna fick se sin resa ta slut just där. Under sin långa tid i Pixbo Wallenstam har Lisa Andebratt varit med om att vinna guld 2016, och med ett nytt kontrakt signerat är målet tydligt.

– Att vinna ännu ett SM-guld! Förra säsongen var min bästa någonsin, vilket har motiverat mig till att fortsätta min satsning och träna ännu hårdare för att se hur bra jag kan bli. Min målsättning är att göra en ännu bättre säsong, konstaterar Andebratt.