Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Kaptenens farväl - Ruthström avslutar karriären

16 april 2018 13:30
SSL Dam Silly

Olivia Ruthström tackar för sig på SSL-scenen. Endrekaptenen, som gjort resan genom klubbens ungdomsled, väljer att avsluta den aktiva karriären.


– Det både är och har varit väldigt tufft att ta beslutet att lägga av. Innebandyn har varit en stor del av mitt liv under många år och det kommer att bli en stor omställning för mig, berättar 26-åringen för Endres egna hemsida.

– Just nu känner jag tyvärr att jag inte har engagemanget, energin eller glöden som krävs för att jag ska kunna prestera en hel säsong till på elitnivå, och jag hade inte gjort mig själv eller laget rättvisa genom att fortsätta. Beslutet känns rätt, men väldigt vemodigt och sorgligt. Jag kommer sakna att få tillhöra ett lag.

Beskedet att Olivia Ruthström avslutar spelarkarriären kom på måndagen. Den 26-årige centern har agerat kapten för Endre under de senaste säsongerna och är svartgul ända in i själen. Ruthström fostrades i just Endre IF och har spelat sig upp hela vägen till SSL-laget. Det har även blivit åtta landskamper för spelaren, som nu tackar för sig i Endre IF.

– Olivia har varit en ledande spelare under många säsonger och kommer givetvis lämna ett enormt tomrum efter sig. Vi är väldigt stolta över Olivia, som gått hela vägen från våra egna ungdomsled till att ta över kaptensbindeln i vårt representationslag, berömmer Jonas Åström från Endres sportkommitté.