Tisdag
12 Feb 4 matcher
Onsdag
13 Feb 3 matcher
Fredag
15 Feb 6 matcher
Lördag
16 Feb 3 matcher
Idag 10 matcher
Tisdag
19 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 4 matcher
Torsdag
21 Feb 1 match
Fredag
22 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 5 matcher
Söndag
24 Feb 9 matcher

Gottberg blir Gotland trogen - kvar i moderklubben

3 juli 2018 10:00
SSL Dam Silly

Hon har fostrats i klubbens ungdomsled och nu stannar även Clara Gottberg i Endre. 19-åringen har skrivit på en förlängning.


– För oss var det aldrig något snack om saken att Clara skulle fortsätta i SSL. Hon är en ung och lovande Endreprodukt som gjorde stora framsteg förra säsongen och lärt sig otroligt mycket, säger Jonas Åström från Endres sportkommitté.

19-årige Clara Gottberg tog plats på allvar i SSL-truppen den gångna säsongen. Året innan hade det blivit sporadiska inhopp och tre matcher i högstaligan, en siffra som nu ökades till 22. På sina framträdanden i SSL blev det två mål och fyra assist för gotländskan.

Gottberg har tagit sig hela vägen genom Endres ungdomsled och har de gulsvarta som sin moderklubb. Beslutet att förnya sitt kontrakt med ett år kändes självklart förklarar hon.

– I år är det på riktigt, Endre IF har något riktigt bra på gång och det vill jag vara en del av. Nu ser jag fram emot säsongen där förhoppningarna är att jag ska växa in i rollen som SSL-spelare ännu mer, berättar Clara Gottberg för Endres hemsida.