Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 2 matcher
Måndag
22 Apr 1 match

Klart: centern förlänger med nykomlingen

9 augusti 2018 09:10
SSL Dam Silly

Madeleine Grundström följer med Örnsköldsvik upp i högstaligan. Den 19-åriga centern har skrivit på en förlängning av sitt utgående kontrakt.


Med en dryg månad kvar till SSL-premiären är 19-åringen klar för en fortsättning i Örnsköldsvik. Madeleine Grundström stod den gångna säsongen för tio poäng på 22 Allsvenska matcher, innan hon växlade upp poängskörden under kvalspelet med i snitt en poäng per match.

Det hjälpte Ö-vik att nå uppflyttning och Grundström följer med laget upp till SSL. Den Järvedsfostrade centern förnyar sitt kontrakt med Örnsköldsvik, där det nya avtalet sträcker sig över kommande säsong.

– Det känns spännande, utmanande och motiverande att få spela i den högsta serien med vårt duktiga lag. Jag hoppas och tror på att vi vågar spela den innebandy som tog oss till SSL denna säsong, säger Grundström själv till klubbens hemsida om beslutet att förlänga.

– Det ska bli jättekul att få mäta sig själv och laget mot Sverigeeliten. Jag vill att vi ska utmana alla lag och placera oss bland de tolv bästa lagen när serien är slut.