Stekhete Christoffer Andersson gjorde fem nya poäng när Dalen besegrade Sirius och därmed tog sjätte raka bortasegern.

Se highlights från alla matcher på SSL Play!

Sirius Innebandy - IBK Dalen 2-7 (1-1, 0-2, 1-4)

Mål Sirius: Christian Sandsund, Isak Palmén

Mål Dalen: Alexander Hedlund 3, Christoffer Andersson 2, Rasmus Andersson, Sebastian Degeryd

Rubrikerna

– Dalen slog tillbaka Sirius med 7-2 på bortaplan. Det stod 1-1 efter en period innan Dalen sköt fyra raka mål i andra och tredje perioden vilket innebar en 5-1-ledning som man sedan aldrig släppte ifrån sig.

– Christoffer "CA" Andersson var poängbäst i Dalen med två mål och tre assist. Han har nu gjort 19 (!) poäng på de fem senaste matcherna, och är uppe jämsides med Kim Nilsson i poängligatoppen med sina totalt 28 poäng. 24-åringen har gjort poäng i alla matcher i höst.

– Både Alexander Hedlund och Rasmus Andersson gjorde mål för fjärde matchen i följd.

– Dalen fortsätter att vara starka på bortaplan där laget tagit sex segrar på sex matcher under säsongen. Segern mot Sirius innebär också att Umeå-laget är ny serietrea.

– Sirius fortsätter att ha det tungt. Det har bara blivit två segrar på elva matcher i höst.