Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Stjärnan förlänger med Storvreta: "Ett enkelt val"

6 april 2018 11:00
SSL Silly Herr

Ute på planen jagar Storvreta ett nytt SM-guld. Samtidigt säkrar klubben upp en av sina poängkungar, som inför semifinal tre skriver på ett treårskontrakt.


Förhållandet mellan Storvreta och Henrik Stenberg får en fortsättning. Den 28-årige forwarden är fostrad i klubben och har spelat där under hela sina karriär, med undantag för en ungdomssäsong. Nu har Stenberg också beslutat sig om en framtid i Storvretas röda ställ.

– För mig har det varit ett enkelt val. Jag har spelat i klubben sen jag var fem år och det känns inspirerande att få fortsätta bygga på det som vi byggt upp under senaste decenniet, kommenterar Henrik Stenberg för Storvretas hemsida.

Det nya kontraktet löper över tre säsonger, fram till 2021. Underskriften kommer att bli definitiv imorgon lördag, när Storvreta tar emot Mullsjö i den tredje semifinalen.

Henrik Stenberg har den här säsongen nått upp i 67 poäng - 59 i SSL och åtta i SSL-slutspelet. Den rörlige forwarden är en fruktad poängspelare som levererat under många år i högstaligan. På meritlistan har Stenberg flera SM-guld med Storvreta, samt avgörandet vid VM-finalen 2014 som Sverige vann.

– Henrik Stenberg är med sitt energistarka spel en stor bidragande orsak till Storvretas framgångar de senaste åren, försäkrar klubbens vice ordförande Johan Carlström.