Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Show av William Almlöf när Kalmarsund vann

15 november 2020 18:05
SSL Herr

William Almlöf låg bakom hälften av målen när Kalmarsund slog tillbaka Sirius och därmed tog tillbaka serieledningen i SSL.


Se highlights från alla matcher på SSL Play!

Sirius Innebandy - FBC Kalmarsund 5-10 (3-5, 2-1, 0-4)

Mål Sirius: Kasper Broby, Filip Gillberg, Billy Nilsson, Axel Solander, Isak Forsberg

Mål Kalmarsund: William Almlöf 4, Filip Stjernberg 2, Albin Hedstål, Max Johansson, Kevin Haglund, Filip Forman

Rubrikerna

– Kalmarsund slog tillbaka Sirius på bortaplan och segersiffrorna skrevs till 10-5. FBC sprang ifrån till en 5-2-ledning i den första perioden, men Sirius arbetade sig närmare och låg bara under med uddamålet (5-6) inför den sista perioden. Då drog Kalmarsund in en ny växel och gjorde fyra raka mål, och vann med komfortabla siffror.

– William Almlöf sken mest i Kalmarsund med fyra mål och en assist. Det var 19-åringens första pinnar i år, dessutom. Även Filip Stjernberg noterade fem poäng (två mål, tre assist).

– Kim Nilsson noterade en assist för Kalmarsund och han har gjort poäng i alla matcher den här säsongen. Däremot blev 32-åringen mållös för första gången i höst. Lagkamraten Marcus Johansson hade både gjort mål och poäng i alla matcher fram tills nu, men blev poänglös mot Sirius.

– Kalmarsund plockade sjunde raka segern och är alltjämt obesegrade i höst. Smålänningarna tog också tillbaka serieledningen i tabellen från Storvreta.

– Sirius har det alltjämt tungt. Uppsala-laget har bara vunnit en av sju matcher under säsongen, och ligger på tolfteplatsen i sammandraget.