Fredag
09 Nov 1 match
Lördag
10 Nov 2 matcher
Söndag
11 Nov 4 matcher
Tisdag
13 Nov 3 matcher
Onsdag
14 Nov 4 matcher
Lördag
17 Nov 7 matcher
Söndag
18 Nov 6 matcher
Måndag
19 Nov 1 match

Nedflyttade kaptenen till Rönnby: "Spelare med karaktär"

6 juli 2018 18:00
SSL Dam Silly

Linköping ramlade ur SSL - men för Anna Wiman blir det fortsatt spel på högsta nivå. Östgötarnas tidigare kapten har skrivit på för Rönnby.


Anna Wimans karriär går vidare i SSL och i Rönnby. Den 28-årige centern har sex raka säsonger i Linköping bakom sig, flera som lagkapten. När östgötarna nu trillat ur ligan tar Wiman klivet till Rönnby, där hon signat ett kontrakt. Västeråsklubben slogs den här våren ut i slutspelets kvartsfinalstadie.

– Rönnby har värvat spännande till en redan lovande trupp och visat att de vill ta nästa steg tillbaka till att vara ett lag som utmanar i toppen. Det kommer att bli en positiv konkurrens i truppen med kamp och vilja att vinna varje moment även på träning. Jag ser fram emot att spela i en förening med de förutsättningar och den ambitionen som Rönnby har, kommenterar Anna Wiman för Västeråsklubbens hemsida.

Rönnby välkomnar sitt namnstarka nyförvärv och sportgruppens Bo Hägglöf lyfter fram Wiman som en av SSL:s bästa centrar.

– Med sin rutin, spelkänsla, smarthet och snabbhet kommer hon att tillföra mycket. Det är en spelare med karaktär som ansluter till Västerås Rönnby.