Söndag
14 Apr 4 matcher
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 3 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Tisdag
23 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher
Fredag
20 Sep 1 match
Lördag
21 Sep 4 matcher
Söndag
22 Sep 1 match
Måndag
23 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 3 matcher
Onsdag
25 Sep 3 matcher
Fredag
27 Sep 2 matcher

Dalen värvar från stadsrivalen - forward skriver på

7 juni 2018 15:40
SSL Dam Silly

Från Team Thorengruppen och Allsvenskan till spel i SSL med Dalen. Anna Jansson gör sig redo för debut i högstaligan på ett nyskrivet tvåårskontrakt.


– Det känns jättekul att ta klivet upp i SSL. Det är något jag känt mig redo för under en längre tid och att få chansen nu känns väldigt inspirerande och har gett mig en ordentlig nytändning, säger Anna Jansson till Dalens hemsida.

24-åringen byter till hösten alltså Team Thorengruppen mot stadsrivalen Dalen. Anna Jansson har rotat sig rejält inom Umeåinnebandyn, med spel för IKSU Ungdom i tre år innan vändan i Thorengruppen.

Ursprungligen är hon forstrad i Täby, där det blivit spel med det Allsvenska laget. Nu väntar SSL för första gången på Anna Jansson, som skrivit på för två säsonger med Dalen. Hon har redan börjat träna med laget och ledarstaben är nöjda med värvningen.

– Anna är en allround spelare som kan spela på många olika positioner, vilket är väldigt positivt. Hon har under de veckor som hon tränat med laget visat att hon har ett härligt driv och vilja att utvecklas, förklarar Dalentränaren Henrik Vilhelmsson.