Tisdag
09 Okt 1 match
Fredag
12 Okt 1 match
Lördag
13 Okt 5 matcher
Söndag
14 Okt 7 matcher
Lördag
20 Okt 4 matcher
Söndag
21 Okt 2 matcher
Tisdag
23 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 2 matcher
Fredag
26 Okt 6 matcher

Dalen värvar från stadsrivalen - forward skriver på

7 juni 2018 15:40
SSL Dam Silly

Från Team Thorengruppen och Allsvenskan till spel i SSL med Dalen. Anna Jansson gör sig redo för debut i högstaligan på ett nyskrivet tvåårskontrakt.


– Det känns jättekul att ta klivet upp i SSL. Det är något jag känt mig redo för under en längre tid och att få chansen nu känns väldigt inspirerande och har gett mig en ordentlig nytändning, säger Anna Jansson till Dalens hemsida.

24-åringen byter till hösten alltså Team Thorengruppen mot stadsrivalen Dalen. Anna Jansson har rotat sig rejält inom Umeåinnebandyn, med spel för IKSU Ungdom i tre år innan vändan i Thorengruppen.

Ursprungligen är hon forstrad i Täby, där det blivit spel med det Allsvenska laget. Nu väntar SSL för första gången på Anna Jansson, som skrivit på för två säsonger med Dalen. Hon har redan börjat träna med laget och ledarstaben är nöjda med värvningen.

– Anna är en allround spelare som kan spela på många olika positioner, vilket är väldigt positivt. Hon har under de veckor som hon tränat med laget visat att hon har ett härligt driv och vilja att utvecklas, förklarar Dalentränaren Henrik Vilhelmsson.