29 Mar 4 matcher
30 Mar 4 matcher

Gustafsson hjälte i debuten för Storvreta

24 september 2017 18:10

Det blev en succédebut för Tobias Gustafsson i Storvreta. Han bjöd på tre mål när gästerna besegrade Team Thorengruppen med 4-5 i Umeå.

Team Thorengruppen - Storvreta 4-5 (0-2, 3-0, 1-3)

Mål Thorengruppen: Marius Pedersen, Peter Reinholdt, Jakob Arvidsson, Adam Berglund

Mål Storvreta: Tobias Gustafsson 3, Henrik Stenberg, Albin Sjögren

Tobias Gustafsson fick en smakstart i sin nya klubb Storvreta när han bara behövde tre minuter på sig att premiärmåla när han gav Storvreta ledningen med 0-1 mot Thorengruppen. En ledning som utökades innan den första perioden var över. En period som helt klart gick till Storvreta.

Hemmalaget kom dock ut som ett nytt lag i den andra perioden, och då gick det undan. Mål av Marius Pedersen, Peter Reinholdt och Jakob Arvidsson och matchen var vänd till 3-2 inför de sista 20 minuterna i en innebandymatch som spelades i högt tempo.

Men det här var svängningarnas match. I den tredje perioden vände Storvreta tillbaka och det var nyförvärvet Tobias Gustafssons kväll. Han bjöd på ännu ett mål och gjorde totalt tre mål denna kväll i matchen som till sist slutade 4-5.