Torsdag
11 Apr 2 matcher
Fredag
12 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 2 matcher
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Torsdag
18 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Forward förlänger med Malmö

5 april 2018 11:00
SSL Dam Silly

Från division 2 till SSL på en säsong - nu har forwarden Marika Wärnehult förlängt sitt kontrakt med Malmö.


Under den gångna säsongen anslöt Marika Wärnehult till Malmös ungdomslag efter en poängrik säsong i division 2-klubben Tygelsjö. Väl där hann det blir sju matcher under hösten innan hon tog klivet upp till A-laget och SSL - där hon redan i sin debut skrev in sig i målprotokollet. Efter ett lyckat slutspel står det nu klart att 25-åringen skriver ett permanent kontrakt med skåningarna.

– Marika har verkligen tagit för sig i laget och på den aningen högre nivån än hon är van vid sen tidigare säsonger. Spelmässigt har Marika varit framträdande i det fysiska spelet på sista tredjedelen och visst finns målsinnet kvar. Två egenskaper som vi är övertygande om att vi kommer få ut än mer framöver när Marika nu kommer in i SSL från säsongsstart, sade klubbchefen Mikael Jeppsson till klubbens hemsida och fortsatte:

– Sen går det inte att bortse ifrån att det är lite av en ”askungesaga” där en spelare utan direkta sportsliga meriter på högre nivå når sina drömmars mål vid 25 års ålder. Ett härligt bevis på att om man jobbar och vill något tillräckligt hårt så är allt möjligt.